NVO „Volonteri 2019” se predstavila na sajmu poslova „Dani karijere 2018”

NVO Volonteri 2019 predstavila se na sajmu poslova Dani karijere 2018, koji je 30. marta održan u Delta City-ju u organizaciji kompanije Weon, koja je volonterima ustupila mjesto na sajmu. Volonteri su tom prilikom promovisali predstojeće Igre malih zemalja Evrope koje će se održati u Crnoj Gori 2019. godine, a svim zainteresovanim posjetiocima predstavljena je mogućnost volontiranja na Igrama. Svi su imali priliku da se na licu mjesta prijave za volontiranje, a tu mogućnost iskoristilo je oko 45 mladih ljudi. Zahvaljujući pozitivnoj energiji volontera, za njihovim štandom bilo je posjetilaca različitih starosnih dobi, a djelić atmosfere možete pogledati na priloženim fotografijama.

Svi zainteresovani za volontiranje mogu se prijaviti putem mejl adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem Instagram i Facebook profila Volonteri2019. Ovim putem pozivamo sve građane starije od 15 godina da se priključe projektu i da svi zajedno doprinesemo što boljoj organizaciji Igara malih zemalja Evrope, i predstavljanju Crne Gore i crnogoraca kao što boljih domaćina.

NVO Volonteri 2019 najavljuje još mnogo interesantnih aktivnosti, a u narednom periodu će započeti obilazak srednjih i visokoškolskih ustanova u zemlji kako bi se što više pribiližili svojoj ciljnoj grupi. Prema njihovim riječima, za sada su zadovoljni odzivom ali navode da glavni dio posla tek predstoji.