Saradnja COK-a sa NVO „Volonteri 2019”

Crna Gora će od 27. maja do 01. juna 2019. godine biti domaćin Igara malih zemalja Evrope, a bitan dio same organizacije činiće mladi ljudi koji će najprije članstvom u ovoj organizaciji, a zatim i podrškom organizaciji samih Igara, doprinijeti da se Crna Gora predstavi kao dobar domaćin i promoviše u što boljem svijetlu. 

Tim povodom, predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović sastao se sa predstavnicima NVO „Volonteri 2019”, Ksenijom Kovačević i Jovanom Ramović, koja će pružiti podršku organizaciji Igara malih zemalja Evrope.  

Predsjednik COK-a je sa volonterima razgovarao o modelu doprinosa koji ova organizacija može pružiti COK-u, kao i o ključnim izazovima sa kojima će se na tom putu susresti. Crnogorski olimpijski komitet će sa NVO „Volonteri 2019” potpisati Memorandum o saradnji, kojim će prava i obaveze obje strane biti detaljnije uređene, a sve u cilju što kvalitetnije saradnje u realizaciji zajedničkog cilja.

Pozivamo sve organizacije i zainteresovane pojedince da se informišu ili priključe radu NVO „Volonteri 2019” putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i na taj način doprinesu što kvalitetnijoj organizaciji Igara.